COVID-19

Informasjon om COVID-19

Dette blir en litt annerledes sesong, men med nye regler og begrensninger kan vi fortsette å skape gode og trygge skiopplevelser. Vi har utarbeidet smittevernrutiner som omfatter alt fra heiser og skiutleie til serveringssteder. Vi følger anbefalinger fra FHI og Helsedirektoratet, og er i god dialog med kommunelegen i Kviteseid kommune. Her finner du aktuell informasjon om smittevern og forholdsregler. Vær oppmerksom på at regler kan endres med tanke på lokale og nasjonale tiltak.

Hovedregler

  • Husk god hånd- og hostehygiene. Vask hendene nøye og ofte.
  • Hold avstand - minst 2 meter fra dem du ikke bor sammen med.
  • Det er påbudt å bruke munnbind der det ikke er mulig å holde 2 meter avstand
  • Følg de skilt og anbefalinger du møter i alpinanlegget. La oss hjelpe hverandre med å redusere smitterisikoen.
  • Gjester fra områder med høye smittetall skal følge reglene fra sin hjemmekommune.

Er du syk eller har symptomer? Bli hjemme

Er du syk, har symptomer på Covid-19 eller har vært i nærkontakt med personer som har fått påvist Covid-19, skal du og ditt reisefølge bli hjemme. Dersom du skulle få symptomer eller bli syk under oppholdet på Vrådal Panorama, følg anbefalingene nedenfor:
  • Reis hjem så fort som mulig.
  • Vent ute eller i eget rom om mulig.
  • Ikke anvend offentlig transport.
  • Dekk til munn og nese eller hold 2 minst meter avstand til andre.
  • Kontakt ditt lokale legekontor og følg deres anvisninger.

Betaling og kjøp av heiskort

I år innfører vi kontantfrie kasser på skisenteret, i kafeen og baren for å sikre trygg betaling for våre gjester og ansatte. Vi desinfiserer alle flater, som kassedisk, kortterminaler og dørhåndtak.
Vrådal Panorama går over til online-salg av heiskort for å unngå kødannelse og hindre spredning av Covid-19. Fra og med 16.02 selges skipass kun online, det blir ikke mulig å kjøpe heiskort i kassen.

I heisen

Husk at avstandskravet gjelder også i heiser og nedfarter. Respekter skilting og eventuelle instruksjoner fra ansatte. Ta heisen med familien for å utnytte kapasiteten best mulig. Vi oppfordrer gjester til å bruke hele skianlegget og spre seg i området. Ved uforutsette omstendigheter rundt Covid-19 og følgende økonomiske konsekvenser kan enkelte heiser være stengt. Vi prioriterer drift av stolheisen og Lille Petter. Aktuell informasjon om åpne heiser og nedfarter er å finne på hjemmesiden og https://fnugg.no/vraadal/.

Skiutleie og skiskole

Det er fortsatt mulig å leie utstyr på Vrådal Panorama. Forhåndsbestill ski og utstyr gjennom kontaktskjemaet, slik at vi kan unngå kødannelse og minimere tiden. Vi vil regelmessig desinfisere hjelmer, støvler, staver og akebrett.
Vi kan dessverre ikke gjennomføre undervisning på et godt nivå når vi må holde avstand også som instruktører. Mye av undervisning går vanligvis med på å holde eleven, hjelpe eleven opp igjen etter fall, osv. Derfor tilbyr vi ikke skiskole i disse tider.
Dette blir en annerledes sesong, men skigleden består!
Vi sees i bakken – på avstand.