Badstue

Panorama badstue

Nyt panoramautsikt over vannet og flotte Tverrfjell i dampen fra en vedoppvarmet badstue. Og ikke glem å ta en selfie i speilveggen som et minne fra turen til Vrådal!

Du får hele badstua for deg selv i 2 timer, det er plass til opptil 6 personer. Pris er oppgitt totalt for 2 timer, ikke per person. Det er toalett og dusj i et bygg ca. 40 meter fra badstua. Her kan du også skifte.
Du varmer selv opp badstua, 2-3 vedkubber er nok. Det tar ca. 30 minutter før badstua er varm, men på vinteren kan det ta lenger tid før man oppnår ønsket varme (40-50 min.). Ved ligger i badstua eller i vedskjul like ved (kode får du på bekreftelsen), men fyrstikker/lighter og tennbriketter e.l. må du ta med selv.

Ta med: Badetøy, håndkle. Flip-flops og badekåpe hvis ønskelig. Fyrstikker/lighter og tennbriketter eller noe annet å tenne opp med. Ha gjerne med drikke (ikke alkohol), men ikke ta med glass/glassflasker inn i badstua.
Du kan gjerne bade i vannet, men vær obs på at det er grunt så ikke stup eller hopp uti. Vær forsiktig og husk at det er stor temperaturforskjell ute og inne, særlig på vinteren.
NB! Ved bestilling, legg inn kun 1 person uansett hvor mange dere er. Husk at det er plass til maksimum 6 personer.
God fornøyelse!

Badstue plassering