Informasjon om ny sesong – Vrådal Panorama

Vi holder åpent i høstferien
6 september, 2020
Juletilbud i skishopen
6 desember, 2020

Informasjon om ny sesong – Vrådal Panorama

Som følger av Covid-19 ble reiselivet og alpinbransjen hardt rammet i 2020. Korona situasjonen har ført til store endringer i økonomi, drift og arbeidsvaner på Vrådal Panorama. Et ustabilt marked og gjestestrømmer som er vanskelig å forutsi har gjort det vanskelig å planlegge den nye sesongen. Men vinter blir det uansett, derfor har vi brukt høsten på å finne den beste løsningen som tillater å opprettholde omsetningen, godt smittevern og skiopplevelser av høy standard.

Vi planlegger sesongåpning lørdag 5. desember. Skisenteret vil holde åpent alle dager fra 19. desember til 4. april. Frem til 19. desember og fra 4. til 11. april vil heisene være åpne lørdag og søndag.

Ved uforutsette omstendigheter rundt Covid-19 og følgende økonomiske konsekvenser kan enkelte heiser være stengt. Vi prioriterer drift av stolheisen og Lille Petter. Aktuell informasjon om åpne heiser og nedfarter er å finne på alpin.no og fnugg.no.

Vi er godt i gang med å utarbeide smittevernrutiner som vil omfatte alt fra heiser og skiutleie til serveringssteder. For å sikre trygg betaling for både ansatte og gjester innfører vi i år kontantfrie kasser på skisenteret, i kafeen og baren. Vi oppfordrer alle sterkt til å bruke elektroniske betalingsmidler.

Dette blir en annerledes sesong, men skigleden består. 
Vi gleder oss til å se deg i bakken!

Comments are closed.