Vrådal Booking

Her kan du leie store laftehytter og leiligheter i flott norsk fjellnatur. Vi har 8 heiser, inkludert verdens første 8-seters stolheis som ble åpnet 8. februar 1998, 18 nedfarter på til sammen 15 km for såvel alpint, snøbrett og telemark. Langrenn og truger er andre populære aktiviteter sammen med kanefart og after-ski. Velkommen!
Ønsker dere å leie hytter eller leiligheter i Vrådal Panorama så kontakt Vrådal Booking tlf.: +47 350 69 000 eller se www.vraadalbooking.com.

Les mer

Straand Hotel

I Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrennomert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid. På disse sidene kan du lese om hotellet, aktivitetene og nærområdet. Velkommen til oss!
tlf.: +47 350 69 000 eller se www.straand.no.

Les mer

Fiskebekk

Fiskebekk har 5 hytter med 2 soverom til 6 personer. Storhytter med 5 soverom til 10 og 16 personer med gratis trådløst internett. Hyttene har høy standard med oppvaskmaskin og sauna, og ligger naturskjønt med fin utsikt over innsjøen Vråvatn. Akebakke og lette langrennsløyper ved hyttene, 1,5 - 2,5 km til Vrådal Panorama Skisenter. Velkommen til oss!

Les mer

Vrådal hyttegrend

Vrådal Hyttegrend har 20 utleiehytter av høy standard. Hyttene som er designet for to familier er fullt utstyrt for 8 personer, med dusj, wc, badstue (sauna), oppvaskmaskin, peisovn og kabel-TV. Solrik beliggenhet med flott utsikt og barnevennlige omgivelser. Hyttene er åpne hele året, og er lett tilgjengelige for turgåing og ulike vannaktiviteter om sommeren og for skigåing, aking, truggåing om vinteren.

Les mer


Nedre Strand

Nedre Strand hytteutleie og camping ligger fint til i sentrum i Vrådal og grenser til innsjøen Nisser. Nisser har mange skjønne øyer med lune sandstrender. Hyttene har ca.100 m strandlinje, med langrunn badestrand der barna kan leke i sanden i de varme periodene. Nedre Strand ligger i åpent sydvendt terreng blant noen furutrær, og med særdeles fin utsikt over vannet og Vrådals idylliske natur med fjellene omkring.
tlf.: +47 350 56 185 eller se www.nedrestrand.no.

Les mer

Nisser Hyttesenter

Hyttesenteret består av fem moderne hytter som ligger 20-60 meter fra den vakre innsjøen Nisser. Som gjest blir du vennlig mottatt av vertene Tove og Ketil Øy. Vertene tar seg god tid til å gi turistene den beste service. Hyttesenteret ligger på eiendommen Findreng. Man kommer lett ut i terrenget hvor man kan se elg og bever, vandre turer eller nyte naturen.

Les mer