Sliping av ski

1Hva trenger skiene eller snowboardet ditt?
Er du usikker på hva dine ski trenger? Spør vårt fagkyndige personell for en vurdering.
2Hvor lang tid tar hver tjeneste for sliping av ski og snowboard?
Vi tilbyr tre nivåer: Bronse er klar neste dag, Sølv på 2 dager og Gull på 3 dager, slik at skiene og snowboardene dine får rask og presis oppmerksomhet.
3Hva betyr sliping av skiene?
Steinsliping av skiene er like viktig for deg som har gamle ski som for deg som har nye ski. Dine gamle ripete ski blir nesten som nye og du får tilbake de skarpe stålkantene som du hadde en gang i tiden. Steinsliping er strukturbehandling av skisålen, den fjerner gammel såle og lager ny struktur. Steinsliping av skiene blir gjort for å få optimal glid på skiene. Fra skiprodusentene er skiene kun produksjonslipt slik at det ikke er optimal sålekvalitet og struktur under skiene. Hos oss blir det lagt riktig struktur og sålen blir planslipt, slik at sålen kan trekke til seg optimalt med voks. Skisålene blir først planslipt, og dette skjer ved konstant hastighet og trykk slik at man helt unngår ugjevnheter i sålen. Deretter blir sålen finslipt med struktur, samtidig som stålkantene blir slipt med keramiske slipeskiver.

Spesielle slipemaskiner

Opplev enestående overflatebehandling i vårt skianlegg med våre avanserte slipingsroboter. Fra manuell finesse til automatisert perfeksjon, hev skråningene med skjærende presisjon. Eventyret ditt ble nettopp jevnere.

Rask levering

Forbedre skieventyret ditt raskt med våre tjenestenivåer. Bronse, klar neste dag; Sølv, polert på 2 dager; Gull, fullkommen på 3 dager. Effektivitet møter fremragende kvalitet i bakkene dine.

 

Skiservice

 
 

Andre skitjenester

Maskinpolering 60 NOK,-

Håndpolering ski 500 NOK,-

Håndpolering snøbrett 600 NOK,-

Reparasjon av ripene 50 NOK,-